Schmidt Csaba és családja Pécs-Vasas

Ezúton szeretnénk megköszönni a Háy és Háy Kft-nek a családi házunk felújításakor a külső nyílászárók legyártását, melyet az egyedi igényeinknek és elvárásainknak megfelelően, a határidők pontos betartásával elkészítettek. A beépítés során is segítőkészséget és precizítást tapasztaltunk. A nyílászárókkal, azok működésével, hő,- és hangszigetelő képességével maximálisan elégedettek vagyunk. Nagyon örülünk, hogy a céget választottuk, akik az elképzeléseink megvalósításához hozzájárultak, bátran és szívesen ajánljuk mindenkinek.
 

Tari Attila - Michu-hu Kft.

Ezúton szeretném Önöknek megköszönni a gyöngyöstarjáni dombházunk egyedi kialakítású külső- és belső ajtóinak legyártását. Mind a minőséggel, mind a határidővel nagyon elégedett vagyok. Örülök, hogy nem következett be az egyik versenytársuk rosszindulatú előrejelzése, miszerint ilyen rövid idő alatt, ilyen kialakítású ajtókat, ilyen olcsón képtelenség legyártani. Hát Önöknek ez mégis sikerült.

Nagy Ferenc

2007-ben kerültem kapcsolatba a Háy és Háy kft.-vel, amikor egy megvásárolt ház felújításába kezdtem. Több vállalkozó ajánlatát is bekértem, ár érték arányban az övék bizonyult a legjobbnak. munkáikat megtekintve meggyőződtem a magas minőségről, melyet az eltelt három év is igazol. Ablakaimat, bejárati ajtómat valamint az össze beltéri ajtót is velük csináltattam, mondanom se kell vendégeim minden esetben dicsérik azokat mikor előszőr meglátják. Minden esetben korrektül jártak el, a határidőket pontosan betartották és segítséget nyújtottak a kiegészítők beszerzésében is, úgymint az ablakpárkányok, illetve a redőnyök esetében. A nyílászárók felületkezelése is stabilan állja  a próbát. Összességében nagyon elégedett vagyok velük és azon döntésemet, hogy a Hay és Háy Kft. Választottam. Nem bántam meg!

Máté

Köszönöm az ablakokat, mm pontosan illeszkednek a háromszögek, annak ellenére, hogy nincs egy derékszög sem a sarkokban. Nem gondoltam hogy sikerül elsőre így eltalálni a felmérést, és gyalulás/faragás vagy más illesztés nélkül beleül a helyére. Nagyon szép lett, ma mázolom.

1 hét alatt, jó áron, kár hogy nem előbb mentem hozzátok.

Dr. Bárdosi László

Családi házunk felújításakor a szükséges egyedi tervezésű nyílászárók legyártását és beépítését a Háy és Háy Kft-re bíztuk. A cég a tervezővel és az építkezés kivitelezőjével legmesszebbmenőkig együttműködve az általunk kért anyagból és minőségben a megrendelést határidőre, kedvező áron teljesítette. A beépítés során szükségessé váló kiigazításokat, módosításokat, valamint az esetlegesen adódó garanciális munkákat késedelem és további költségek nélkül kitűnő minőségben elvégezték. A nyílászárók egy kemény tél elmúltával is változatlanul kifogástalanul működnek. A munka minősége és az üzletvitel tekintetében tapasztaltak alapján a céget bárkinek őszintén ajánlom.