Ha építkezik, vagy felújítja otthonát, úgy gondolom nincs könnyű helyzetben, amikor a megfelelő nyílászárókat szeretné megvásárolni. Ma már sok gyártó és forgalmazó cég kínálja termékeit. Különböző árakon különböző minőséget. Aki nem jártas a nyílászárók világában az könnyen összezavarodik a műszaki jellemzők útvesztőjében.

Célunk, hogy segítsünk Önnek kiválasztani azt a nyílászárót, amely minden szempontból megfelel egyedi igényeinek, elvárásainak. Nem a Háy és Háy Kft. a legnagyobb és legismertebb gyártó hazánkban, de büszkék vagyunk magas színvonalú termékeinkre és elégedett megrendelőinkre!

Munkatársainkkal azon igyekszünk, hogy a legjobb alapanyagokból a lehető legjobb termékeket szállítsuk és építsük be otthonába korrekt áron. Amennyiben a legolcsóbb nyílászárókat keresi és azt gondolja, hogy minden cég ugyanolyan ablakot gyárt, csak az árak különböznek sajnos nem tudunk segíteni önnek! Ha fontosnak tartja ablakainak esztétikai megjelenését, megbízhatóságát és tartósságát kérem, maradjon velünk és ismerjen meg minket közelebbről!

Amennyiben szeretné közelebbről megismerni termékeinket, és személyre szabott ajánlatot kérni, ne habozzon felkeresni minket! Szívesen fogadjuk kérdéseit, és örömmel állunk rendelkezésére, hogy segítsünk Önnek megtalálni az ideális nyílászárót otthona számára. Várjuk hívását vagy e-mailjét, és együtt dolgozhatunk az Ön álmai otthonának megteremtésén!